LARS OP 'T HOF SCENERY

Lars op 't Hof Scenery

Lars op 't Hof is voornamelijk bekend om zijn High-End Scenery producten. Met zijn artikelen is het voor elke hobbyist mogelijk om ook mooie scenery aan te brengen op zijn modelspoorbaan. Naast dat Lars scenery producten op de markt brengt bouwt hij in opdracht van klanten ook complete modelspoorbanen.

Ik moet zo'n drie jaar oud geweest zijn toen mijn vader uit het voormalige Oost Duitsland 2 koffers vol modeltreinen meebracht van PIKO en Schicht. Ik was meteen verkocht, en de fascinatie voor modeltreinen is nooit meer weggegaan. Sterker nog, die is eigenlijk alleen maar gegroeid met de jaren.

In de loop van de tijd ben ik me steeds meer gaan specialiseren in realistische natuurlandschappen en het bouwen van modelbanen en diorama's van A tot Z (en alles daar tussen in). De producten die ik onder de naam 'Lars op 't Hof Scenery' uitbreng sinds 2019 gebruik ik natuurlijk ook voor deze kleine miniatuur landschapjes. Bekijk de onderstaande foto's eens om een beter beeld te krijgen van wat mijn ideeën zijn over het bouwen van een modelbaan. Foto's zeggen immers meer dan duizend woorden. Alle foto's zijn van opdrachten die ik in de afgelopen jaren heb gebouwd.

Expertise:
- Producent van High-End scenery producten
- Ontwerp en realisatie van modelspoorbanen
- Gespecialiseerd in schaal N tot 1