MCC MODELCARPARTS

MCC ModelCarParts

Denkt u ook wel eens dat het leuk zou zijn om modelauto’s in schaal 1:87 (HO), 1:120 (TT) of 1:160 (N) over uw modelbaan te laten rijden? Denkt u dat dat moeilijk is, of ziet u er tegenop om er mee aan de slag te gaan? Wij van MCC-MCP denken en bouwen graag met u mee!


MCC staat voor ‘Model Car Control’ en dat is precies wat het doet: u heeft via software controle over alle auto’s op de modelbaan. MCP staat voor ‘Model Car Parts’, onderdelen voor modelauto’s.


Vanaf planning tot en met realisatie kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u uw baan door ons laten bouwen, dan kan dat uiteraard. We doen dat in binnen- en buitenland op verzoek van klanten zelfs op locatie. Met onze jarenlange ervaring, onze ‘tips and tricks’ kunt u al snel genieten van de eerste auto die netjes optrekt en stopt, met en zonder licht kan rijden, werkende knipperlichten voor en achter heeft, enz. Bijna niet van echt te onderscheiden. En mocht u speciale wensen hebben; een auto met een of meer zwaailichten, geluid, mistlampen, bespreek met ons de mogelijkheden.


Het systeem kan worden toegepast op bestaande en nieuwe banen. Bij nieuwe banen kunt u denken aan de opbouw met modules. Wij leveren ze standaard, of gemaakt naar uw specifieke wensen.


In ons systeem is het niet noodzakelijk om een baan in een keer helemaal aan te leggen. Ook stap voor stap kunt u toewerken naar uw uiteindelijke doel. Dat geldt ook voor reeds bestaande banen, waarin het systeem kan worden geïntegreerd.


Vindt u het leuk om meer over ons systeem te weten te komen. Dat kan, wij geven diverse workshops over onderwerpen als baanplanning, wegdekbouw, techniek en bouw van auto’s. Voor diegenen die zelf aan de slag willen hebben wij vrijwel alle benodigde onderdelen op voorraad. Die zijn overigens ook via onze webshop te verkrijgen.


Om uw modelbaan te kunnen opbouwen leveren wij ook modules. Met onze standaard afmeting van 1200 x 600mm is de onderbouw snel geregeld. Als dit niet passend is voor uw situatie kan op aanvraag worden gekeken naar afwijkende maten.

De modules zijn eenvoudig in elkaar te zetten en kunnen ook gemonteerd worden afgeleverd. Alle modules zijn voorzien van openingen in de onderbouw/binnen ribben om bekabeling door te voeren.

Daarbij hebben wij ook de benodigde onderdelen om de modules te kunnen koppelen. De standaard zijkanten worden dan vervangen door koppelribben. OM het geheel op de juiste hoogte te zetten kunnen poten naar wens worden geleverd.


Wanneer u vragen heeft staan we graag voor u klaar! Bezoek onze website: www.mcc-modelcarparts.com


MCC, het andere autosysteem!!!

Expertise:
- MCC Digitaal autosysteem
- Lasercut technieken
- Constructie en ontwerp
- iCar specialist
- Alle schalen

Modelspoorbaan "Stadt Schellenbach"

Complexe designs

Digitale auto's en wegdelen

Aanleg van wegen en straten

Ombouw van digitale voertuigen